Voorbeelden

voorbeeld

Origineel logo

logo voorbeelden

Zoekt u een origineel logo voor uw bedrijf of instelling? Het bedenken van iets nieuws of voortborduren op iets dat al bestaat?  Met hulp van een professionele partner ontwerpen we voor u iets bijzonders.  Graag denken we  verder, buiten kaders, om te zorgen dat u iets krijgt dat voldoende opvalt, bij u past én werkt! 

 +31 (0)6 19 764 526 

 info@deklavervallei.nl 

 

Cadeaus & Specialiteiten

Verras uw partner of kind, vriend of kennis met een wel heel persoonlijk cadeau. Uw persoonlijke tekst of afbeelding wordt geheel naar uw eigen wensen door mij geborduurd.
Zeker wanneer u op zoek bent naar een specifiek en creatief cadeau kan ik u helpen.

Mooie Keltische knoop

 

IMG 5325

Keltische knopen zijn een variëteit van prachtige gestileerde grafische voorstellingen van knopen, gebruikt voor versiering, met vaak een diepere betekenis. De Kelten gebruikten hierbij als basis het Keltische geloof, dat geënt is op de natuur en de interactie van de dieren met deze natuur. Hierbij vormen de elementen vuur, aarde, water en lucht de basis. Deze krachten inspireerden de Kelten in hun gehele leven. De Keltische knoop is over het algemeen een knoop zonder begin en zonder einde die staat voor de continuïteit van het leven.

Uw eigen ontwerp op stropdas

stropdas

Creëer uw eigen unieke stropdas met het door uw gekozen ontwerp of mooie tekst. Leuk om te geven geweldig om te krijgen.